Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Навчання з протидії диверсійно-розвідувальним групам пройшло у Запоріжжі (відео)

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області провела у Бердянську і Мелітополі антитерористичні тактико-спеціальні навчання. Про це повідомляє пресслужба.

У тренуваннях, які  відбулись в умовах  максимально наближених до реальних, взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Національної гвардії, поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, представники органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.

За легендою навчань на територію регіону прибули декілька диверсійно-розвідувальних груп, які планували вчинити «теракти і диверсії» на об’єктах критичної інфраструктури. Також завданням «зловмисників» були провокації серед мирного населення для розхитування внутрішньої ситуації в регіоні.

Під час тренувань учасники заходу продемонстрували готовність протидіяти терористично-диверсійним проявам, у тому числі в екстремальних умовах. Поставлені завдання з виявлення і нейтралізації «диверсійно-розвідувальних груп», знешкодження «вибухових пристроїв» у місцях масового скупчення людей та на об’єктах критичної інфраструктури були виконані.

Керівники навчань, детально проаналізувавши кожну фазу навчань, відзначили високий рівень готовності підрозділів. Також було надано рекомендації щодо вдосконалення алгоритмів дій з попередження, виявлення і нейтралізації відповідних загроз. 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН