Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Кочубеївській громаді назвали проєкти, які фінансуватимуться за рахунок Бюджету участі

В Громадській приймальні ЦНАП відбулося чергове засіданні Координаційної ради з впровадження Бюджету участі в Кочубеївській сільській територіальній громаді, на якій присутні і автори проектів відповідальні за реалізацію проектів в рамках Бюджету участі 2020 року.
Члени Координаційної ради підвели підсумки голосування за проекти подані в рамках Бюджету участі Кочубеївської ОТГ, яке проходило з 20 серпня по 18 вересня 2020 року. За результатом підрахунку голосів: прийняло участь у голосуванні 929 чоловік.
1. «Забезпечення якісною питною водою жителів села Орлове». Місце реалізації: с. Орлове, вул. Івана Богуна – 460 чол.
2. «Благоустрій територій з облаштування волейбольного (баскетбольного) майданчика в селі Свободне Кочубеївської ОТГ». Місце реалізації: с. Свободне вул. Бахоніна (територія біля сільського клубу) – 86 чол.
3. «Без води в арт. свердловині – не буде села на Україні» Місце реалізації: с. Свободне вул. Бахоніна. Артезіанська свердловина № 6-115 Мета проекту: Відновлення артезіанської свердловини № 6-115, для безперебійного забезпечення питною водою чотирьох населених пунктів, а саме сіл Краснівки, Свободного, Кам’янки та Пригір’я. – 377 чол.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН