Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Карантинні обмеження посилять в Запорізькій області

Таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 22 вересня.

Посилити карантинні обмеження обласна влада вирішила через підвищення випадків COVID-19 в регіоні. Адже за словами головного державного санлікаря області зараз спостерігається  перевищення граничного рівня захворюваностів 12 з 25 територій. Загалом в області зафіксовано понад 3 тисячі випадків COVID-19.

Тепер “жовтий” рівень небзпеки вводять у містах Запоріжжя, Мелітополь, Токмак, Бердянськ. Так само під цей критерій, через виоский рівень захворюванності на коронавірус потрапили наступні райони: Веселівський, Гуляйпільський, Вільнянський, Михайлівський, Оріхівський та Мелітопольський, повідомляє Запорізька облдержадміністрація.

На цих територіях починають діяти нові обмеження. Це заборона роботи хостелів, обмеження роботи розважальних закладів у нічний час, не можна проводити масові заходи у кількості більше 20 осіб, якщо йдеться про заклади громадського харчування тощо.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН