Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині підпалили автівку потенційної кандидатки у депутати

Група людей підпалила автомобіль потенційної кандидатки у депутати до Таїровської селищної ради Анастасії Бойко. Це сталось вранці 17 вересня у селищі Таїрове Одеської області, повідомили на сайтігромадянської мережі “Опора”.

За словами Бойко, підпал може бути пов’язаний з її анонсом у місцевих групах в соціальних мережах щодо наміру балотуватися на місцевих виборах до Таїровської селищної ради. Однак хто саме міг бути “замовником”, жінка не знає. Вона зазначила, що не є кандидаткою в депутати, адже списки партії досі не зареєстровані.

Також Анастасія запевнила, що не проводила агітаційну кампанію.

“Протягом останніх двох років я займаю активну громадську позицію, часто буваю на сесіях, критично висловлююсь в соціальних мережах щодо тих чи інших дій влади, подавала багато звернень як до селищної ради, так і до депутата мого округу. Можливо, саме моя активність стала причиною підпалу мого автомобіля”, – поділилась Бойко.

Наразі справу розслідує Головне управління Національної поліції в Одеській області. Як повідомили “Опорі” в пресслужбі поліції, подію кваліфікували за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу. Санкції статті передбачають позбавлення волі на строк від 3-х до 10 років.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН