Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волейболіст з Нової Каховки переміг європейських конкурентів

В місті Ізмір (Туреччина) завершився чемпіонат Європи з волейболу пляжного серед юнаків та дівчат U-18, який тривав з 16 до 20 вересня 2020 року. Херсонщину на цих змаганнях представляв вихованець новокаховської школи пляжного волейболу Євген Бойко.

Ще не встигли відгудіти фанфари після українського фіналу у жінок, як буквально за якусь годину феєричний «золотий» знак оклику на чемпіонаті Європи U-18 з волейболу пляжного поставили і наші чоловіки. У вирішальному поєдинку Євген Бойко з Нової Каховки та рівненчанин Владислав Омельчук зустрілися з представниками Латвії Крістіанс Фокеротс / Карліс Абелітіс. І попри те, що в континентальному рейтингу напередодні турніру українці посідали 12-ту сходинку, а латиші – 8-му, у фіналі справжніми господарями на майданчику були саме волейболісти України. Про це повідомляє

Буквально з перших розіграшів Бойко та Омельчук спрямували по той бік сітки настільки потужну атакувальну агресію, що їхні суперники відверто знітилися. Наші хлопці справді були кращими буквально в усіх аспектах гри. Тому про якісь окремі деталі протистояння можна й не згадувати: висловлюючись сталим спортивним терміном, на майданчику було видно лише одну команду. В даному випадку, і це – неймовірно приємно! – українську. Тож у підсумку – 2:0 (21:12, 21:13), і Євген із Владиславом взялися колекціонувати цілком заслужені схвальні епітети та поздоровлення.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН