Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі пікетували з’їзд “ОПЗЖ”: групу людей затримали, у них вилучили зброю (Відео)

В Одесі поблизу житлового масиву “Совіньйон” пікетували з’їзд партії “Опозиційна платформа – за життя”. За словами речниці Національної поліції Одещини Любові Гордієвської, на місці працюють правоохоронці.

Вона додала, що станом на 10:00 поліцейські не фіксували жодних порушень та пообіцяла, що “якщо щось буде”, це опублікують на сайті Нацполіції регіону.

Згодом голова одеського осередку “Національного корпусу” Сергій Варламов розповів Суспільному, що біля готелю Grand Marine, де відбувалася конференція політсили, затримали “невідомих людей зі зброєю”. За його словами, затримані – “були на боці політсили”. Таку ж інформацію та відповідні світлини опублікувало видання “Думська”.

Суспільне знову звернулося за коментарем до Любові Гордієвської. Утім вона відповіла, що наразі не може коментувати ситуацію, оскільки закриває лікарняний. Кореспондентка Суспільного, яка перебуває біля готелю, звернулася за коментарем до поліцейських. Ті відмовилися будь-що коментувати та порадили звертатися до пресслужби. До готелю журналістку також не впустили.

Натомість Варламов запевнив, що затриманих відвезли до Київського відділу поліції. Він також зазначив, що з’їзд партії ОПЗЖ не відбувся у зазначений час, оскільки вхід до будівлі заблокували “невідомі патріоти”.

Суспільне також звернулися за коментарем до представників готелю Grand Marine, біля якого нібито затримали озброєних людей. Однак там відповіли, що не коментують те, що відбувається на території готелю. Також кореспондентам відмовилися відповісти, чи дійсно з’їзд партії відбувся саме на території Grand Marine.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН