Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині визначилися, якою буде транспортна розв’язка «Два стовпи» на автомобільній дорозі Одеса – Южний

Служба автомобільних доріг в Одеській області презентувала 2 варіанти транспортної розв’язки «Два стовпи» на автомобільній дорозі М-28 Одеса – Южний (обхід м.Одеси), км 23.

Відбулася робоча нарада з керівництвом облдержадміністрації, міської ради та представниками Авангардської та Хлібодарської ОТГ щодо обрання остаточного варіанту будівництва транспортної розв’язки. Проєктною організацією було розроблено 10 варіантів будівництва розв’язки. Найбільш зручними для учасників дорожнього руху та економічно вигідними при будівництві два варіанти – варіант # 7.а та # 3. На нараді перевагу отримав варіант # 3. Але наразі першочергово потрібно вирішити питання землевідведення та прохождення газопроводу, який потрапляє в зону будівництва транспортної розв’язки.

Існуюча транспортна розв’язка, яка сполучає автомобільні дороги державного значення М-15 Одеса-Рені (на м.Бухарест), М-16 Одеса-Кучурган (на м.Кишинів) та «Обхід м.Одеси» у зв’язку зі зростанням інтенсивності руху, значним збільшенням великовантажного автотранспорту та низькою пропускною спроможністю не відповідає сучасним вимогам.

«Потрібно якомога швидше вирішити існуючу проблему. Від обраного варіанта будівництва транспортної розв’язки, залежать подальші проєктні роботи та стадії реалізації проєкту» – підкреслив начальник Служби автомобільних доріг Дмитро Рибалка.

Служба автомобільних доріг в Одеській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН