Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Три самосвали сміття вивезли з житлового району Нафтогавані

Три самосвали сміття вивезли з житлового району Нафтогавані! І це біля дитсадочка №15!!!

З проханням прибрати стихійне звалище до представників команди Ігоря Колихаєва #Нам_тут_жити Юрія Рожкова та Віктора Сухокобиліна звернулись місцеві жителі під час зібрання. Мовляв, сміття – безхозне і купа не припиняє рости!

“Роботи з наведення ладу виконано за рахунок самих же платників податків, тобто, із міського бюджету, – пояснив Віктор Сухокобилін, – просто ми швидко відреагували на прохання херсонців депутатським зверненням до Корабельної райради. А відтак, кошти виділили за даним призначенням.”

“Державних грошей не буває, бувають тільки кошти платників податків!, – щоразу вторить відомий вислів Маргарет Тетчер Юрій Рожков, – кожен з нас і є частка єдиної держави. Ми – господарі своєї землі, тож маємо піклуватися про добробут самостійно. І через раціональне використання власних податкових прибутків, зокрема. Депутати, як представники громад, повинні працювати щодня та якісно. Усі, а не вибірково! Викладатися так, як це роблять ініціативні представники команди Ігоря Колихаєва. Бо НАМ ТУТ ЖИТИ!” #команда_лідерів #Херсон_рідне_місто

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН