Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі затримали двох людей через порушення карантину та хуліганство

В Одесі затримали двох людей через порушення карантину та хуліганство Хydessa

Правоохоронці затримали двох чоловіків за хуліганство та порушення карантинних обмежень на автозаправці на вулиці Люстдорфська дорога в Одесі. Про таке повідомили на сторінці Патрульної поліції регіону в Facebook, – пише Суспільне.

За версією патрульних, група людей намагалася придбати товари на заправці. Однак після того, як їх відмовились обслуговувати через відсутність захисної маски, почався конфлікт.

“Свідки події повідомили, що порушники навмисно псували товар, не розрахувавшись за нього, блокували місця розрахунку, перешкоджали обслуговуванню інших клієнтів, заходили в службові приміщення та висловлювались нецензурною лайкою”, — запевнили в поліції.

В Одесі затримали двох людей через порушення карантину та хуліганствоХydessa

В Одесі затримали двох людей через порушення карантину та хуліганство

Патрульні наголосили, що чоловіки не реагували на їхні вимоги зупинитись і “поводилися зухвало”, а також штовхались, “кидались в бійку” та блокували службовий автомобіль поліції.

Затримані нібито не припинили свої дії й після попередження про адміністративну відповідальність та застосування фізичної сили й кайданок, зазначили у пресслужбі.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН