Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську місцеві мешканці працюють над благоустроєм лікарні

11 вересня Таврійський міськвиконком в повному складі  займався благоустроєм території міської лікарні, що на вул. Каховська, 30. Про це пишуть на сайті міської ради.

Підрядна організація, яка прокладає тут каналізацію, вже вийшла за територію лікарняного комплексу. Будівельникам залишилось протягнути труби до вул. Вокзальної і врізатися в магістральну трубу водовідведення.

Тому, як вважає міський голова Микола Іванович Різак, прийшов час привести в порядок територію, принаймні, навколо терапевтичного відділення, де триває реконструкція будівлі.

Днями раніше працівник виконкому Сергій Герасимюк розчистив тут територію від заростів старих дерев і кущів, а Олександр Якущенко з самого ранку викосив траву, щоб вже нічого не мішало розрівняти грунт на місці засипаної траншеї, вивозити сухе гілля, прибирати територію.

Зважаючи, що зовнішні роботи на терапевтичному відділенні закінчено, Микола Іванович хоче благоустроїти територію повністю, так, як це має бути, коли б лікарня відкрилась. Роботи багато – не на один день, але дружний колектив Таврійського міськвиконкому завжди готовий працювати на благо міста.  

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН