Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція Херсонщини презентувала головам об’єднаних територіальних громад проект «Поліцейський офіцер громади»

В Херсонській обласній державній адміністрації під час відеоселекторної наради співробітники Управління превентивної діяльності презентували представникам об’єднаних територіальних громад проект «Поліцейський офіцер громади».

Цей проект передбачає відкриття на територіях ОТГ поліцейських станцій або центрів безпеки, де працюючий в них поліцейський буде орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми своєї громади та запобігати вчиненню правопорушень.
Як розповів заступник начальника Управління превентивної діяльності Ярослав Шанько, це новий формат роботи поліції, де поліцейський зможе надавати будь-які консультаційні послуги громадянам та одноосібно виконуватиме функції дільничного, інспектора дозвільної системи, ювенального поліцейського та контролюватиме безпеку дорожнього руху. Від керівництва територіальних громад необхідна співпраця у створенні належних умов для роботи поліцейських офіцерів громад.

На сьогоднішній день на Херсонщині завдяки співпраці поліції та представників громад вже створені та функціонують 15 поліцейських станцій, які знаходяться в спорудах, які належать об’єднаним територіальним громадам. В приміщеннях проведені сучасні ремонтні роботи, робочі кабінети поліцейських оснащені необхідною оргтехнікою, меблями, є доступ до мережі Інтернет, кімнати для відпочинку та приготування їжі.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН