Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб відкрився у Миколаєві

10 вересня в Миколаєві свої двері відвідувачам відкрив Міський центр підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО. Це територія комфорту для надання якісних послуг різноманітного гатунку учасникам бойових дій на Сході України, членам їх сімей і родинам загиблих воїнів, здійснення реабілітації і соціальної адаптації цієї категорії громадян. Про це повідомили в обласній раді.

 У витоків проекту стояв сьогоднішній керівник ГО “Асоціація учасників та інвалідів АТО» Ілля Шполянський. Цілковита реалізація стала можливою завдяки синергії Іллі Шполянського, міської влади, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, закордонних партнерів. Проект реалізовувався за підтримки Світового банку відповідно до угоди про співпрацю між Міністерством, Миколаївською міською владою, а саме Департаментом праці та соціального захисту населення і міською лікарнею швидкої медичної допомоги.

“Дякую Вам за Вашу роботу і справу реабілітації постраждалих від війни на Сході країни громадян та їх адаптацію у нове, мирне життя. Наше спільне завдання у взаємодопомозі і підтримці один одного. Як показали роки війни та пандемія, українці дуже добре вміють об´єднуватися. Це врятувало дуже багато життів і зберегло країну у найважчі часи. Реабілітація учасників тих подій, їх адаптація до нормальних умов мирного життя – це прояв турботи і уваги. Хочу висловити подяку за реалізацію цього проекту Світовому Банку, Миколаївському міському голові Олександру Сєнкевичу, команді Департаменту соціального захисту населення і всім причетним”,- подякував заступник Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Давид Макарьян.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН