Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині за добу COVID-19 виявили у більш ніж 70 людей

Станом на 10:00 6 вересня в Миколаївській області виявлено ще 75 хворих на коронавірусну інфекцію. Цю інформацію підтвердила завідувачка відділення організації епідеміологічних досліджень Миколаївського обласного лабораторного центру Олена Табала.

“У місті Миколаєві захворіло 55 людей, що складає 73 % від загальної кількості хворих на COVID-19 на Миколаївщині, ще інфікованих виявили у Вознесенському районі ‒ 5 людей, в місті Южноукраїнську – 4, у Вітовському та Кривоозерському районах – по три і по одній людині в місті Очакові, Баштанському, Веселинівському, Миколаївському та Новоодеському районах”, – каже Олена Табала.

Померла за добу одна людина. Це жінка 66 років. Жителька міста Вознесенська. Вона проходила стаціонарне лікування в Миколаївському обласному центрі лікування інфекційних хвороб. Померло всього від наслідків COVID-19 – 38 людей.

COVID-19 на Миколаївщині: 75 людей захворіло, одна ‒ померлаСуспільне Миколаїв

Станом на 6 вересня коронавірусна інфекція зареєстрована в семи миколаївських навчальних закладах. Минулої доби захворювання виявили в директора Мішково-Погорілівської школи-інтернату.

“Там на самоізоляцію діти не пішли. По-перше, це закритий колектив, а по-друге – він з дітьми контакту не мав”, – каже Олена Табала.

Раніше випадки коронавірусної хвороби були зафіксовані в миколаївських школах №19, №20, №29, №46 та дошкільних закладах №71 та №95.

Суспільне

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН