Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці розробили туристичний довідник

Природне прагнення людей до пізнання світу сприяло становленню однієї з найбільш гуманних, ефективних і найменш витратних галузей діяльності – туризму. Усі, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок відкривають для себе багато нового, цікавого та незвіданого.

З метою привернення увагу туристів до нашого краю, розкриття його туристичного потенціалу, відділом культури і туризму Новокаховської міської ради був розроблений та видрукуваний туристичний довідник «Новокаховська ОТГ». В ньому надається відповідь на три головних питання любителів подорожей: «Де відпочити?», «Де поїсти», «Що відвідати?»

Довідник містить цікаву інформацію про туристичні родзинки, розташовані на території громади. Для бажаючих насолодитися чудовим відпочинком розміщена інформація про готелі та бази зеленого туризму з QR-кодами сайтів закладів, що суттєво зекономить час на їх пошук. Охочі смачно пообідати мають змогу дізнатися про популярні заклади харчування Нової Каховки, графік їхньої роботи та номери для замовлення їжі. Бажаєте зручно пересуватися містом – номери служб таксі до ваших послуг.

Туристичний довідник запрошує гостей громади відвідати наші музейні установи та замовити окремі цікаві екскурсії. Для любителів відпочинку без супроводу розміщені QR-коди із посиланням на онлайн-карти, за допомогою яких можна самостійно дізнатися всю інформацію про туристичні об’єкти та локації Новокаховської ОТГ, заклади відпочинку та харчування, розташовані за екскурсійним маршрутом.
Ознайомитись із довідником можна в бібліотечних та музейних установах громади, закладах відпочинку, а також на фейсбук-сторінці відділу культури і туризму.

Новокаховська об’єднана громада – справжня перлина Півдня з цікавими історико-культурними пам’ятками, неповторними краєвидами, унікальною архітектурою, багатою спадщиною, привітними і щирими людьми, тому має всі умови для розвитку туристичної індустрії. Щиро запрошуємо всіх відкрийте її для себе!

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН