Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Організатори Гогольfest дали пояснення, чому на відкритті фестивалю не відбулося живого концерту DakhaBrakha

Організатори фестивалю, який цьогоріч відбувається у Херсоні, дали офіційну відповідь на фейсбуці:

Щодозмін у вчорашньому шоу відкриття.

Перед самою подією дощ заспокоївся, dakhabrakha була готова виступати за умови будь-якої погоди, проте, коли вже відпливли останні катери від набережної Ушакова у бік Гідропарку, почалася гроза, піднявся сильний вітер та зірвав покриття зі сцени. Конструкція багаторівневої сцени доволі стійка, LED-екрани та світлові прибори непогоду витримали, проте артистам було небезпечно туди підніматися — DakhaBrakha мали виступати на самому верху конструкції. Саме туди були закомутовані всі прибори необхідні для живого виступу, котрі без покриття, звісно, намокли.
За короткий час ми встигли перекомутувати частину приборів та все ж таки показати шоу – світло, віджеінг, media art та виступ артистів херсонського цирку JinRoh Circus.

Над цією програмою працювали десятки людей. Десятки людей заздалегідь знайшли човни і чекали на нас на локації, тож ми прийняли рішення не відміняти шоу. І воно вийшло чудовим завдяки саме херсонцям – всі ці кораблі, танці, радість, ваша підтримка та атмосфера врешті стала головною частиною відкриття фестивалю. Знаєте, які б професіонали не готували шоу, без глядачів справжній хепенінг неможливий.

Ми приносимо вибачення за те, що не змогли зробити все досконало та дуже вдячні за те, що, незважаючи на купу перепон, завдяки саме вам все відбулося яскраво. День був дуже складний, та разом з вами він став чудовим.
🖤
Оскільки пісні звучали у записі, ми домовилися із гуртом: DakhaBrakha затримується у Херсоні ще на 2 дні та виступить із живим звуком 6 вересня о 20:00 у готелі Фрегат.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН