Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через карантин дошкільні заклади Таврійська працюють по-новому

Карантин вніс  жорсткі корективи в звичне  життя, і змусив Таврійський заклад дошкільної освіти «Джерельце» працювати за нових умов з дотриманням низки санітарних вимог.  Температурний скринінг, провітрювання, дезінфекція, постійне миття рук стали невід’ємними атрибутами роботи  закладу, повідомляє вихователь-методист дитсадка Наталя Сігаєва.

Як би не скучила дітвора один за одним, обійми, поцілунки в умовах епідемії під табу. Вихователі в ігровій формі пояснюють дітям, що  таке інфекція, як вона передається і чим небезпечна. Переконують, що поки необхідно утриматися від фізичного контакту з іншими дітьми. Роз’яснювальну роботу проводять і педагоги, і батьки.

Улюблені ляльки, машинки, трансформери залишаються вдома. Не можна приносити свої іграшки! На час адаптивного карантину під забороною м’які іграшки. Їх в групах не має.

В ігровій формі дітей вчать користуватися засобами індивідуального захисту, як правильно кашляти та інше.

Більшу частину перебування в дитсадку діти проводять на свіжому повітрі. Всі заняття проводяться  на  вулиці  з урахуванням цілей розвитку дітей різного віку, і так, щоб вони були природніми для потреб та інтересів малечі.

Ядром дошкільного закладу є його мотивовані та творчі педагоги. Всі вони налаштовані на плідну, результативну роботу в новому навчальному році.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН