Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховські заклади культури визначились як працюватимуть в умовах карантину

З початком навчального року, не дивлячись на продовження адаптивного карантину, забуяло життя у культурній сфері Новокаховської територіальної громади.

Школи мистецтв розпочали вересень зустріччю обдарованих дітлахів, які прагнуть опановувати нові горизонти звершень. За тиждень будуть сформовані нові списки зарахованих до мистецьких закладів. Музейні установи міста зустріли осінь Днем відкритих дверей. Бібліотеки – оновили стенди та виставки до зустрічі з відвідувачами в осінньому форматі. Зустріч осені відбувається в усіх закладах культури з дотриманням карантинних вимог та обмежень.

З метою якісного початку осіннього періоду культурних інновації в Новокаховській територіальній громаді, 03 вересня 2020 року, начальником відділу культури і туризму проведена нарада для керівників закладів та структурних підрозділів відділу.

Під час зібрання були обговорені питання дотримання карантинних обмежень закладами, підготовки до осінньо-зимового періоду, участь відділу у проектах та грантах, особливості розташування у закладах виборчих дільниць під час чергових виборів, вирішені матеріально-технічні питання, обговорені пропозиції по відзначенню державних та міських свят і заходів.

До відома керівників була доведена інформація міського голови про роботу бюджетної сфери, оголошена на апаратній нараді напередодні, та відбулось ознайомлення зі змінами в законодавстві бюджетної сфери, станом на 01 вересня 2020 року. Для присутніх була проведена міні-презентація туристичного спрямування Новокаховської ОТГ та надана буклетна продукція для промоції туристичної сфери регіону через заклади культури.

Всі присутні щонайменше зорієнтовані на вересневі плани культурного спрямування та активно готуються до святкування Дня міста, яке відбудеться наприкінці вересня.

Новокаховська місьска рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН