Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні ОСББ гучно відзначило ювілей створення

У дружній компанії менканці ОСББ “Шевченко, 1” відзначили 40-річний ювілей з дня об’єднання. Про це повідомили на сторінці громадської платформи “Добро переможе”.

– Як треба зустрічати 40-річчя свого об’єднання, можна було побачити на посиденьках ОСББ “Шевченко, 1”. Тут понад третину жильців – ветерани заводу Петровського. Шановні люди, які у свої молоді роки важко працювали. А тепер, на заслуженому відпочинку, колишні колеги люблять щодня зустрічатися у затишному дворі, на лавочках.

До слова, представник команди Ігоря Колихаєва #Нам_тут_жити Юрій Рожков постійно допомагає сусідам з ремонтом, привіз у двір лавки та урни. Як розповіла голова ОСББ Людмила Садохіна, вони відчули суттєву підтримку і в карантин. Команда волонтерів постачала до багатоквартирних будинків продукти, одяг, необхідні речі для категорійних мешканців.

І у День народження ОСББ, Юрій Рожков та Гавренкова Вікторія завітали з подарунками для кожного ветерана-петровця та солодощами. А заодно дружно вітали першокласника, новонародженого малюка і бабусю з 90-річним ювілеєм!

Тут живе єдина велика родина з 95 осіб. Вони люблять порівнювати себе із дружною сім’єю, мають власний співочий колектив “Молодички” і передать щирі вітання усім добрим людям, демонструючи, як варто цінувати оточуючих. 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН