Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні провели акцію проти жорстокого поводження з тваринами

На вулиці Суворова патрульна поліція Херсонської області спільно з ініціативною групою “А що зробив ти?” та ГО «Зоозахист Херсонщини» провели соціальну акцію «Без прикрас».

До акції долучились і представники Херсонської міської лікарні ветеринарної медицини: її керівник Максим Лехкодер і провідний лікар ветеринарної медицини відділу протиепізоотичної роботи Оксана Кононенко.
Метою акції було для привернення уваги до жорстокого поводження з тваринами. У рамках акції проходила фотовиставка врятованих тварин. Окрім цього, кожен бажаючий міг знайти собі чотирилапого друга.


Представники Херсонської міської лікарні ветеринарної медицини відповідали на питання херсонців стосовно догляду за тваринами, їх вакцинації, для чого стерилізувати безпритульних собак і кішок тощо.
Також обговорена подальша співпраця з організаторами акції.


– У нас були випадки, коли небайдужі люди приносили безпритульних тварин, яких їм підкинули або їх знайшли просто на вулиці. Ми їх оглядаємо та надаємо рекомендації щодо утримання. Жорстоке поводження з тваринами, на жаль, є актуальною проблемою. Але вирішувати її треба комплексно, об’єднавши зусилля різних інстанцій та організацій. – зазначив керівник Херсонської міської лікарні ветеринарної медицини Максим Лехкодер.


🔶Контакти Херсонської міської державної лікарні ветеринарної медицини: м. Херсон, вул. Гагаріна, 84, тел.( 0552) 43-94-33.

Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН