Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Профілактичний рейд «Сім’я» провели на Херсонщині

22 липня 2020 року на виконання програми з реалізації у Великолепетиському районі Конвенції ООН про права дитини на період до 2021 року, з метою своєчасного виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, жорстокого поводження з ними, запобігання сімейного насилля, дитячої безоглядності, безпритульності, правопорушенням серед дітей службою у справах дітей районної державної адміністрації спільно з представниками відділення відділенні із соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді Великолепетиського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) і Рубанівської сільської ради проведено профілактичний рейд «Сім’я» на території Рубанівської сільської ради.

У ході рейду забезпечено проведення контролю за умовами утримання, навчання та виховання 5 дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають у сім’ях опікунів, 6 усиновлених дітей. За результатами відвідування складено акти обстеження умов проживання дітей та відповідні звіти.
Відповідно до ухвали Великолепетиського районного суду Херсонської області з метою з’ясування умов утримання та виховання дитини відвідано родину батька малолітнього та складено акт обстеження умов проживання.

З метою вирішення питань соціального захисту 2-х дітей, які залишилися без батьківського піклування, відвідано родини жителів с. Рубанівка та з’ясовано питання щодо тимчасового влаштування дітей у їх родини.

Дітей, що бродяжили, жебракували, вчиняли правопорушення, перебували у стані алкогольного сп’яніння на території сільської ради, не виявлено.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН