Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нова Каховка приєдналася до Марафону відповідальності (Фото)

23 липня 2020 року місто Нова Каховка приєдналася до щорічної ініціативи Фонду родини Богдана Гаврилишина, яка спонукає до відповідальної поведінки!

Символом Марафону відповідальності є соняшник сорту “Богдан Гаврилишин”, який був виведений спеціально до 90-річчя всесвітньо відомого українця.

Одне зернятко соняха проростає у красиву квітку і дає сотні плодів – так і твоя історія про прояв турботи щодо себе, своєї сім’ї, друзів, довкілля, країни чи світу надихне сотні інших сердець до відповідальних дій!
Відділ у справах сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради роздобули насіння соняшника. Відповідальність не залежить від сорту чи виду, вона залежить від нас! Новокаховська молодь разом з міським головою Володимиром Коваленко, посадити соняхи сорту “Богдан Гаврилишин” на клумбі біля кінотеатру «Юність», а також обрала з 15 пунктів Декларації відповідальності людини тільки один, найголовніший який найбільш близький.

Кажуть, що звички формуються протягом 21 дня. У нас буде цілих 100, щоб зробити відповідальність невід’ємною частиною життя!

сайт Нової Каховки

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН