Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський викладач взяв участь у створенні костюмів для нового кліпу зірок рок-сцени

Про це на фейсбуці пише Віталій Швець, директор Комп‘ютерної Академії ШАГ:

– Чи любите Ви кіно?

Я – дуже! Особливо тому, що воно розкриває наші потаємні сторони, дає можливість прожити життя інших людей та приміряти на себе обставини, в яких у реальному житті ми могли б ніколи й не опинитися. А особливо я люблю людей, причасних до створення кіношедеврів, адже кожен з них наділений особливим даром, не помітити та не оцінити котрий просто неможливо!

Такою людиною є викладач Херсонської філії Комп’ютерної Академії ШАГ, Олександр Юдін, що працює як із студентами Малої Академії, так і Професійної Комп’ютерної Освіти.

Недарма кажуть, що талановита людина талановита в усьому, адже, окрім дивовижних за обсягом та направленістю знань зі сфери режисури, відеомонтажу та роботи над сценарієм, Олександр ще й володіє просто нереальними навичками створення різноманітних речей у стилі стим-панк, навіть споглядання яких переносить до іншої реальності, що вже й казати про щастя тримати їх в руках.

Отже, «Кіно» – саме під такою назвою вийшов новий кліп українського гурту Антитіла, який, між іншим, знімався в Олешківських пісках – найбільшій пустелі Європи. Пан Олександр став не тільки учасником зйомок, а й дизайнером цілої низки металевих стим-панк-аксесуарів, що безперечно додали особливого колориту та настрою усім учасникам цієї унікальної відео-роботи до синглу нового альбому «Антитіл».

Не перестаю дивуватися та радіти з того, наскільки талановиті та дійсно професійні, творчі люди зібралися під дахом нашої Академії, що абсолютно відкрито та з радістю діляться своїм унікальним досвідом із студентами ШАГу.

Запрошую усіх охочих переглянути кліп у мережі Ютуб https://youtu.be/B9gvM_-WYwo , а також приходити до нас на навчання, адже осінній набір для дорослих та дітей – у самому розпалі!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН