Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новотроїцькому районі визначилися, як працюватимуть COVID-патрулі

15 липня 2020 року  головою Новотроїцької районної державної адміністрації Наталією Солтановською проведено засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якої обговорено стан виконання карантинних заходів на території всіх населених пунктів району.

На території району як і по всій території України роботу розважальних закладів період карантину дозволено лише до 23.00, норми відповідної постанови Кабінету Міністрів України повинні виконуватись в повному обсязі. Зазначена інформація доведена до всіх суб’єктів господарювання. Крім того, всі власники таких закладів зобов’язані розмістити при вході оголошення із зазначеними годинами роботи.

Учасниками наради узгоджено орієнтовний графік роботи мобільних груп, COVID-патрулів з перевірки стану виконання карантинних заходів на території району у складі представників райдержадміністрації,  поліції та Держпродспоживслужби, які здійснюватимуть щоденні перевірки на дотримання розважальними закладами і кафе вимог постанови КМУ від 20.05.2020 № 392.

Новотроїцька РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН