Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі заборонили роботу нічних клубів та ресторанів після 23:00

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської міської ради заборонила роботу розважальних закладів з 23:00 до 07:00. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

Зокрема йдеться про нічні клуби, заклади харчування (ресторани, кафе, бари, буфети) та заклади культури (крім кінотеатрів та закладів громадського харчування, які працюють за адресною доставкою і на самовивіз).

Утім заборона на роботу після 23:00 існувала й до цього. На вихідних 11-12 липня поліцейські перевірили на дотримання цих вимог майже 200 закладів. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції Одеської області.

Там зазначили, що за результатами перевірки поліцейські склали 44 протоколів за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Додамо, покарання за цією статтею передбачає штраф у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень.

Також комісія ТЕБ НС рекомендувала посилити контроль над дотриманням правил карантину на пляжах Одеси та в торговельно-розважальних центрах.

Нагадаємо, 8 липня Кабінет міністрів України дозволив працювати закладам культури до 23:00 в умовах карантину. Водночас уряд обмежив роботу нічних клубів – також до 23:00.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН