Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юрій Гусєв закликає рестораторів не перекривати Антонівський міст, – пропонує зустрітись та поговорити

Про це голова Херсонської ОДА повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці:

“Щойно мені повідомили, що сьогодні близько 17:00 власники нічних клубів області планують перекривати Антонівський міст протестуючи проти обмежень роботи розважальних закладів після 23:00.

Насправді у нас в Херсонській області завдяки злагодженій та професійній роботі медиків та штабу ситуація з розповсюдженеям коронавірусу є кращою ніж у більшості інших регіонів України. Саме тому у нас діє адаптивний карантин і ми були останьою областю, яка ввела обмежання на роботу розважальних закладів (нічних клубів) після 23:00. Введення цих обмежень обумовлено відповідною Постановою Кабінету Міністрів України від 8 липня 2020 №588, дія якої поширюється на усі регіони і є обов‘язковою до виконання.

Я розумію, що для дуже багатьох підприємців та їх родин можливість заробітку на діяльності нічних клубів влітку на Херсонщині є критично важливою. Саме тому я вже звернувся до Уряду з пропозицією переглянути зазначені обмеження і дозволити з урахуванням епідемічної ситуації ухвалювати відповідні рішення щодо діяльності розважальних закладів на засіданнях регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Пропоную власникам нічних клубів не робити заторів перекриттям мосту, а створити ініціативну групу та приходити на зустріч зі мною сьогодні о 17:30 в приміщенні обласної державної адміністрації.”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН