Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі завершують реконструкцію пляжної зони

Перша черга реконструкції пляжної зони на вулиці Лейтенанта Шмідта у Заводському районі наближається до завершення – про це повідомляє пресслужба Запорізької міської ради.

Перша черга реконструкції передбачає облаштування водогону, каналізації, туалетів, у тому числі, й для людей із інвалідністю, з невеликою каналізаційною насосною станцією. Також відкриється багатофункціональний спортивний майданчик зі спеціальним покриттям для гри у великий теніс та міні-футбол. Роботи другої черги триватимуть у верхній частині зони відпочинку. Там облаштують господарсько-побутові майданчики, під’їзну дорогу.

Реконструкція пляжної зони

– “Наразі ми продовжуємо укріплювати геосіткою схили, щоб вони не сповзали донизу. У верхній частині будуємо сходи, щоб жителям було зручно спускатись до пляжної зони. Це будуть своєрідні “Потьомкінські сходи”, вони будуть дуже схожі. Також вже завтра розпочнемо завозити модулі – адміністративний, для спортсменів, для видачі інвентарю тощо. Вони мають вигляд вагончиків та облаштовані за всіма сучасними вимогами”, – розповів головний інженер підрядної організації Руслан Рогачов.

Реконструкція пляжної зонифото: 

Від центрального входу до пляжу вестимуть сходи – близько 11 сходових прольотів. За словами підрядників така конструкція дозволить організувати рівномірний спуск до води та майданчиків. Для відпочивальників із інвалідністю зробили пандус. Також на пляжі є навіси та кабінки для переодягання, підготовлене місце під дитячий та спортивний майданчики, встановлене освітлення.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН