Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі відбуваються відкриті вуличні тренування

Тренування, під назвою #спортивнасуботаzp, відбуваються у громадських місцях Запоріжжя. Проводять руханки професійні тренери та відомі запорізькі спортсмени. 11 липня містяни займалися спортом на стадіоні Славутич-Арена.

У суботу 11 липня на стадіоні Славутич-Арена відбулося відкрите тренування для запоріжців. Як повідомляють організатори, в цей день вирішили перенести заняття з 8-ї ранку на 19:30, коли температура повітря буде комфортнішим.

Тренував запоріжців професійний тренер Кирило Плахотніков та чемпіон України з греко-римської боротьби Жора Абовян.

Жора Абовян, чемпіон України з греко-римської боротьби

Жора Абовян, чемпіон України з греко-римської боротьби

«Так як я борець, мої вправи з мого виду спорту будуть важко підходити для звичайних людей, які займаються спортом. Вибрав максимально легкі вправи, які в нашому виді спорту використовуються для розминки. Я не тренер, у мене поки ще в цьому досвіду немає. Але в будь-якому випадку мені приємно, будь-то діти, будь-то дорослі – будемо проводити тренування», – розповів чемпіон України з греко-римської боротьби Жора Абовян.

Тренування, організовує департамент культури і туризму Запорізької міської ради. Начальниця управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерина Сімонова каже, що таким чином хоче долучити якомога більше запоріжців до здорового способу життя.

Катерина Сімонова, начальниця управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міської ради

Катерина Сімонова, начальниця управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міської ради

«Аби суботні тренування були цікаві для всіх, їх напрямки постійно змінюються. Спочатку була загальна фізична розминка, потім кросфіт на пляжі, далі – пілатес на каскаді фонтанів «Райдуга». До ініціативи почали долучатися відомі спортсмени і тренери нашого міста. Але найбільше вражень було від зарядок, які проводили на стадіоні ДЮСШ футбольного клубу «Металург» та на Славутич-Арені. Ну погодьтесь, що не так часто є можливість побувати на газоні стадіону у кожного запоріжця», – додала Катерина Сімонова.

Відкрите тренування для містян

Відкрите тренування для містян

Тренування на Славутич-Арені

Тренування на Славутич-Арені

Дату та місце тренувань оголошують напередодні тренувань у соціальних мережах.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН