Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як працює “Містечко атракціонів” у Новій Каховці під час карантину?

Своїми враженнями від відвідувань парку діляться у Фейсбуці на сторінці Новокаховської міської ради.

Директор КП «Міський парк культури та відпочинку» Ніна Іванова розповідає, як працює розважальний комплекс для дітей в умовах карантинних обмежень:

“Офіційно Містечко атракціонів працює з 01 червня. Парк підготовили, здали в експлуатацію, зробили експертизу, весь персонал пройшов підготовку. На більшість атракціонів ціни залишились минулорічні. Лише на енерговитратні атракціони вартість довелося трішки підняти – на 5 грн. Працюємо без вихідних – з 10.00 до 22.00. Такий графік буде без змін до 1 жовтня.

Як змінилися правила відвідування атракціонів у зв’язку з карантинними обмеженнями?

На всій території встановлені знаки, що нагадують про необхідність дотримання дистанції. Щодня двічі на день проводимо дезінфекцію: всі атракціони обробляються зранку, і потім – о 16.00. Людей небагато, тож ніякого скупчення немає.

Відвідують Парк не лише новокаховчани, але й мешканці інших міст і селищ. Звідки приїздять до вас на відпочинок?

Переважно нас відвідують мешканці районів області. Скажу відверто, новокаховчани балувані, вони вже звикли до такого відпочинку, тож приходять більше у вихідні. А от для мешканців районів це щоразу особлива подія. Відвідують нас і жителі Херсона, Миколаєва. Наймають мікроавтобуси – і вирушають до нас на екскурсію. Хоча в цьому році кількість відвідувачів значно зменшилась. Внаслідок цього заплановані надходження ми недовиконали на 30%. Попереду літо, і ми сподіваємось, що ще ситуація зміниться на краще. Завжди раді всім, і запрошуємо відпочити у нашому Парку. Тут багато розваг для дітей. Тож приходьте родинами і відпочивайте!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН