Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Таврійську стартувало будівництво міського стадіону

8 липня в Таврійську розпочалося будівництво міського стадіону.

Прибула важка техніка з міста Дніпро. Саме Дніпровська фірма ТОВ «Міленіум спорт» виграла тендер на будівництво в Таврійську великого загальноміського спортивного об’єкту.

В урядову програму «Велике будівництво», якою передбачається побудувати 100 дитячих садочків, 100 шкіл, 100 стадіонів по всій Україні, Таврійськ увійшов наприкінці минулого року. До Нового року міська влада замовила та представила в облдержадміністрацію проект нового стадіону, щоб наше місто одним з перших включили на фінансування з державного бюджету.

Але в плани втрутився короновірус COVID-19, коли вся Україна пішла на карантин. Правда, за цей час був проведений конкурсний відбір претендентів на будівництво, переможцем якого і стала фірма «Міленіум спорт».

Під новий стадіон міська влада Таврійська виділила ділянку в парковій зоні мікрорайону залізничників. А саме, в середині парку, де не має дерев.

На території стадіону загальною площею 15,25 тис. кв. м планується побудувати футбольне поле площею 7,9 тис. кв. м зі штучним покриттям, бігові доріжки площею 1,63 тис. кв. м, роздягальню, огородження та освітлення.

Будівельники приступили до розмітки земельної ділянки, забили перший кілочок та почали розчищати територію.

Go_tavriysk

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН