Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеса: Активісти почали знищувати шлагбауми

Втомившись від обіцянок міської влади навести лад з безперешкодним допуском людей до пляжів, активісти на знак протесту проти забудови узбережжя, знесли шлагбауми, що закривають проїзд до моря на 13-ї станції Великого Фонтана.

На 13-й станції силами самооборони Великого Фонтана був демонтований протиправний шлагбаум на дорозі загального користування біля ресторану “Риба”. “Наша організація не розділяє оптимізму, пов’язаного із цією подією, адже такі методи не призводять до позитивних правових наслідків і для учасників акції, і для розв’язання проблеми по суті, про що ми не раз офіційно заявляли”, – кажуть активісти.

За допомогою кувалд вони збили шлагбаум і опори, на яких він був установлений, а потім взялися за розташований поруч МАФ. Його розгойдали, розбили скло та перевернули. Те само відбулося й з будкою, шлагбаумом і дорожнім знаком на “Ланжероні”.

До речі, зі шлагбаумами боролися політики – Дарт Вейдер в 2012 році, Михайло Саакашвілі в 2016-му. Щораз шлагбаум знову повертався на місце.

В’ячеслав ВОРОНКОВ. Голос України

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН