Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Крокодилова ферма на Арабатці виявилась пересувною виставкою

У херсонських ЗМІ з’явилась інформація, що в одному з готельно-розважальних комплексів Генічеського району відкрилась справжня крокодилова ферма. У рекламі було сказано, що вона єдина на всю країну і всіх бажаючих запрошували подивитись на живих динозаврів.
Фахівці Генічеського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області вийшли на об’єкт для збору інформації, адже до них за реєстрацією подібної ферми ніхто не звертався.
На місці виявилось, що це не ферма, де розводять тварин. А пересувна виставка. Керівниця виставки розповіла, що тварин викупала у фотографів, які експлуатували тварин для роботи на пляжах, з пересувних цирків тощо.
Усього на виставці представлені 23 крокодили різного віку та розміру, 2 мавпи, 1 єнот та 1 черепаха.
Візуально тварини виглядали доглянутими, місця утримання були чистими.
Ветеринарні паспорти є у всіх тварин. Проте у єнота відсутні відмітки про вакцинацію від сказу. У мавп таких відміток теж немає, як і даних про дослідження на туберкульоз. Відсутні дані про проведення дегельмінтизації.
Не змогли надати і необхідні дозвільні документи на переміщення тварин і про їх походження.
Керівниця виставки запевнила, що на час проведення виставки тісно співпрацюватиме з ветеринарними спеціалістами Генічеської районної державної лікарні ветеринарної медицини, аби підтримувати здоров’я тварин і оформити усі необхідні документи.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН