Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Два дні поспіль у миколаївців зникали гроші з пластикових карт

Жителі Миколаєва протягом минулих вихідних отримували повідомлення про зняття коштів з їхніх карток невідомими особами.У Інгульський відділ поліції з цього приводу звернулися 7 осіб і це тільки ті, хто офіційно звернувся. Скільки ще постраждалих, невідомо.

«На вихідних відбулося масове знімання грошових коштів з пластикових карт жителів Миколаєва. О 12 годині дня у неділю один з постраждалих писав заяву в поліцію в Інгульському відділі і йому повідомили, що він вже 5-й за сьогодні. Також в самому банку керуючий визнав масовий характер таких звернень. Ніяких дзвінків із запитаннями, просто приходить смс про те, що кошти зняті в одному з банкоматів Києва. Хоча людина зі своєю карткою в Миколаєві », – повідомили постраждалі.

В ГУ Нацполіціі в Миколаївській області кажуть, що працівники відділу по боротьбі з кіберзлочинністю припускають – на клавіатурі банкоматів і картоприймач, швидше за все, були встановлені зчитувальні пристрої, за допомогою яких зловмисники виконували подальші фінансові операції з чужими картками. У поліції встановлюють причетних до шахрайства осіб, вже є підозрювані. У поліції громадянам радять утриматися від користування вуличними банкоматами, краще знімати кошти в банкоматах, встановлених в приміщеннях. Там невідомі, які вчиняють якісь підозрілі дії, обов’язково будуть помічені. 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН