Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Внаслідок ДТП на Запоріжжі постраждало 6 людей, з них 4 дитини

3 липня о 16:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автошляху Якимівка – Кирилівка, біля с. Шелюги Якимівського району. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Запорізькій області.

На ділянці траси Якимівка – Кирилівка сталося лобове зіткнення двох легкових автомобілів «Daewoo Lanos » та «BMW». Внаслідок події травмувалось 6 осіб, з них 4 дитини. 25-річного водія Daewoo Lanos затиснуло у понівечиній автівці. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання витягнули чоловіка та передали медпрацівникам.

Також під час ДТП постраждали 57-річний чоловік, дві дівчинки 2-х та 7-ми років та хлопчики 3 та 8 років. Всіх постраждалих госпіталізували до центральної районної лікарні. За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрите кримінальне провадження.

Нагадаємо, 30 червня на цій же ділянці траси сталося зіткнення 2 легкових авто, тоді постраждали 4 особи: жінки 35 і 29 років, дівчина 17 років і дитина 4 років. Всі постраждалі отримали травми середнього ступеня тяжкості. За фактом дорожньо-транспортної пригоди також відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН