Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області «смотрящий» влаштував стрілянину на зупинці і прострілив чоловікові дві ноги, – ФОТО

У Запорізькій області раніше судимий чоловік, який називав себе «смотрящим» по Токмацького району, влаштував стрілянину на зупинці.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

2 липня в поліцію повідомили, що на зупинці громадського транспорту Токмака стався конфлікт між трьома чоловіками, були чутні постріли.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції, а також керівництво Токмацького відділення поліції.

Правоохоронці встановили свідків і очевидців злочину, опитали потерпілого. Потерпілий розповів, що між ним і його двома знакомиміі стався конфлікт. Сутичка раптово переросла в бійку, при цьому опоненти погрожували застосуванням зброї. Намагаючись втекти від нападників, він отримав вогнепальне поранення обох ніг

Поліцейські встановили, що до злочину причетні відомі в кримінальному середовищі неодноразово судимі 45-ти і 50-ти річні жителі міста. З метою встановлення їх місця знаходження співробітники сектору кримінальної поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів. Протягом декількох годин оперативники вийшли на слід зловмисників і затримали їх.

В той же день, за місцем проживання зловмисників, правоохоронцями проведено санкціоновані обшуки. Під час обшуків виявлено та вилучено травматичний пістолет і патрони.

Фігуранти затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Зловмисникам вже повідомили про підозру. Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Тривають слідчі дії.

Перший Запорізький

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН