Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новий водогін прокладають на одній з вулиць Таврійська

Для другого під’їзду багатоповерхівки по вул. Вокзальна, 3 «Таврійське ЖЕУ» (начальник Олександр Главацький) і водоканал (директор Віктор Пономаренко) прокладають окремий водогін.

Його мешканці скаржилися на дуже поганий тиск води, яка влітку майже не піднімається на верхні поверхи. Ні пральну машину включити, ні газову колонку, щоб нагріти воду.

Олександр Главацький каже, що справа в діаметрі труби, по якій вода йде під другим під’їздом. Під першим  труба має достатній діаметр, а під другим лежить меншого діаметру. До того ж підвал між під’їздами мешканці перегородили, і тепер велика проблема що небудь там замінити.

Як альтернативу було запропоновано зробити до під’їзду окреме водопостачання. Цього тижня комунальники провели підготовчі роботи. Водоканал прорив траншею від водогону до будинку, встановив бетонну конструкцію під корпус колодязя, а працівники ЖЕУ пробили отвір під фундаментом. Як повідомила майстер ЖЕУ Ольга Мальчикова, в понеділок ЖЕУ має покласти пластикову трубу і підключити її до загального стояка в під’їзді.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН