Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці перевірили, як живуть родини, що опинилися в складних життєвих обставинах

Сьогодні, коли країна виходить із затяжного карантину, вразливі категорії сімей стикаються з новими проблемами та викликами.

З метою проведення ґрунтовної роботи ведеться облік сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, інформація про яких надходить, як із державних установ (служби у справах дітей, медичних та навчальних закладів, управління праці та соціального захисту населення тощо), а також особисто від громадян.

Для забезпечення комплексної допомоги сім’ям та особам, які опинилися в складних життєвих обставинах спеціалістом із соціальної роботи управління КМІСО Гирик В.В. здійснено інспектування та моніторинг стану життєдіяльності даних сімей, забезпечення потреб дітей, належних умов утримання, виховання, соціальний захист, створення безпечного середовища , а також протягом червня 2020 року проведено інвентаризацію житла дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа , які проживають на території Дніпрянського старостинського округу

За результатами проведеної роботи виявлено достатню забезпеченість потреб дітей у вищезазначених родинах. Здійснюється постійний моніторинг стану функціонування сімей та забезпечення прав дітей.

сайт Нової Каховки

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН