Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Коменданта господарської частини санаторію «Одеса» СБУ судитимуть за використання службового становища всупереч інтересам служби

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України 26.06.2020 до суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням коменданта господарської частини санаторію «Одеса» СБ України у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України (Зловживання владою або службовим становищем; Службове підроблення).

Досудовим розслідуванням установлено, що вказана особа упродовж 2016-2018 років, перебуваючи на посаді коменданта господарської частини санаторію «Одеса» СБ України, будучи службовою особою, використовував своє службове становище всупереч інтересам служби.

Зокрема, підробляв і надавав до бухгалтерії документи, на підставі яких підлеглим працівникам, які фактично не перебували на роботі, незаконно виплачувалась заробітна плата та додаткові види грошового забезпечення.

Унаслідок протиправних дій посадовця державі в особі санаторію «Одеса» СБ України завдано збитків на суму майже 250 тис. гривень.

Про це повідомляє Військова прокуратура Південного регіону України

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН