Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У період карантину будуть припиняти діяльність закладів, де виявлено більше двох порушень санітарно-епідемічних вимог

В Україні наразі невтішна ситуація зі зростанням кількості лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби. Водночас все більше закладів масового перебування людей, зокрема нічні клуби, порушують санітарно-епідемічні вимоги.
Очільник області Юрій Гусєв повідомив на своїй сторінці у соцмережі: «Вважаю це неприпустимим та небезпечним для життя і здоров’я людей! Доручив начальнику ГУ Нацполіції в Херсонській області та службам Херсонської облдержадміністрації невідкладно провести рейди нічними клубами області».
Зокрема, протягом вихідних 52 COVID-патрулі, до складу яких увійшли поліцейські, працівники фіскальної та податкової служб, органів місцевого самоврядування та Держпродспоживслужби перевірили 251 розважальний та торговельний заклади. За порушення правил дотримання карантину складено 8 адміністративних протоколів.
Звертаємо увагу, що 30 червня відбулося чергове засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС. Під час заходу було вирішено розглядати питання про тимчасове припинення на період карантину діяльності тих закладів, у яких виявлено більше двох порушень санітарно-епідемічних вимог.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН