Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Результати негоди у Херсоні

Природа не дарує нам безжалісного до неї ставлення, тому щоразу дощ супроводжується градом і буревієм. До цього додається безвідповідальність місцевої влади – і в результаті маємо жахливі наслідки для міста і городян.

У Херсоні в останній день червня сталася негода, і майже кожен допис в соцмережах на той час був про те, як що відбувається в Херсоні, як з великими перешкодами автівки і люди пересуваються містом, наражючи себе на небезпеку. Про ливнівки давно чиновники забули, а дощ щоразу і вперто нагадує про них. Бо тепер, коли дощ, майже неможливо деякими районами Херсона їздити автівками, не говорячи про те, щоб йти пішки, бо є ймовірність отримати ще й смертельну травму від падіння дерева,  у Херсоні це часто трапляється.

Вулиця Бородицька після опадів відразу перетворилась у море без країв, а тим хто залишив автівку під деревами довелось викликати рятувальників бо дерево саме обрало жертву.

Прикро, але про аварійні дерева часто херсонці повідомляють чиновникам, але ті ніби не чують.

Мешканка Херсона Ольга Холохвастова написала у групу Чорний список Херсон про те, що вона особисто зверталась місяць тому до Олени Мазур з проханням прибрати стару акацію, що знаходиться в аварійному стані. Стару акацію прибрав буревій. І в результаті – дорога перекрита, високовольтні провода розтягнулись на всю вулицю, а мешканці залишились без світла.

Що ж, Херсон і городяни в очікуванні нової негоди, готові підрахувати збитки і знову писати у соцмережах про роботу комунальників!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Де ця вулиця? И хто така Ольга Холохвастова? Мазур шо повинна сама дерева пиляти?

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН