Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одеській області поліцейських підозрюють у побитті двох людей під час патрулювання

Старшого інспектора одного з відділів патрульної поліції та поліцейського-водія Білгород-Дністровського відділу поліції підозрюють у перевищенні службових повноважень. Їм закидають побиття двох громадян.

Про це повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

За версією слідства, 17 липня 2017 року під час патрулювання Білгорода-Дністровського підозрювані зупинили автомобіль. Один із поліцейських не пред’явив посвідчення та не повідомив про причину зупинки. Натомість він у грубій формі почав вимагати документи водія, розповіли в ДБР.

Після цього водій викликав слідчо-оперативну групу та намагався закрити вікно автівки. Через те підозрювані нібито застосували до нього та пасажира силу.

Поліцейським інкримінують порушення ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу, діями, що супроводжувалися насильством та болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого). Їм загрожує арешт на строк від 3 до 8 років.

Також слідчі ДБР збираються вручити повідомлення про підозру ще одному учаснику подій – працівнику того ж відділення поліції, який наразі звільнений з лав Національної поліції України.

Суспільне Одеси готове надати право підозрюваним озвучити свою позицію. Для цього рекомендуємо зв’язатися з редакцією у будь-який зручний спосіб.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН