Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Панно ручної роботи створюють перед входом до херсонського вишу (Фото)

Крок за кроком паркова зона Херсонського державного університету набуває нового, надзвичайно привабливого вигляду. Розбудова матеріально-технічної бази ХДУ, яка останнім часом триває у виші, торкнулася й університетського парку. Багато нового з’явилося тут для дозвілля. При чому не тільки студентів, викладачів та співробітників, а й звичайних містян.

Незабаром на бруківці перед Приймальною комісією замайорить панно ручної роботи. Ідея належить безпосередньо ректорові ХДУ Олександру Співаковському. А розробкою ескізу та реалізацією творчого проєкту займається факультет культури і мистецтв. До речі, поліпшення інфраструктури вишу відбувається за всілякої підтримки Олександра Володимировича.

Декан факультету культури і мистецтв Микола Левченко розповідає: «Ми вирішили оживити «мертве каміння» та вкотре підкреслити красу нашої рідної Херсонщини». Таким чином, панно на жовто-блакитній бруківці, об’єднає у собі найвпізнаваніші атрибути рідного краю – південне небо та безмежні херсонські степи.

До втілення творчих намірів підійшли доволі креативно. Та й сам процес просувається досить швидко. Так, проєкт планують завершити до кінця тижня. Також Микола Левченко поділився планами на майбутнє: «Наступного тижня ми плануємо оформлювали фортепіано, яке відтепер знаходиться у парковій зоні університету».

Тож це не останні творчі сюрпризи у нашому навчальному закладі. Слідкуйте за нашими новинами!

ХДУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН