Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині протестують проти руху вантажівок через аварійну греблю

На в’їзді до Баштанки місцеві жителі та представники ГО “Дорожній контроль” зупиняють фури, аби вони не їхали містом. Таку акцію люди організовують уже третій тиждень поспіль.

За словами представника “Дорожнього контролю” Валентина Галенди, гребля, через яку їдуть фури, аварійна. Люди бояться, що вона не витримає навантажень. Це намагаються пояснювати і водіям великовантажних машин. Планують виходити щодня і не пускати фури в місто.

На Миколаївщині протестують проти руху вантажівок аварійною греблеюСуспільне Миколаїв

У міській раді неодноразово питання греблі виносили на екологічну комісію. Голова Баштанської райдержадміністрації Олександр Славінський телефоном розповів, що найближчим часом зроблять ямковий ремонт об’їзної дороги, аби фури не заїжджали у місто.

На Миколаївщині протестують проти руху вантажівок аварійною греблеюСуспільне Миколаїв

“Це той ремонт, який буде здійснюватись в аварійному порядку, тобто зараз, в літній період, до того як буде підписаний договір на проведення поточного ремонту”, – Олександр Славінський.

На Миколаївщині протестують проти руху вантажівок аварійною греблеюСуспільне Миколаїв

Шестикілометровий відрізок дороги національного значення Н-11, об’їзну навколо Баштанки, планують відремонтувати вже цього року.

“На даному етапі намагатимемось зараз зробити дорогу проїзною, аби люди могли їздити і працюємо над проектною документацією”, – в.о. начальника Служби автомобільних доріг України в Миколаївській області Владислав Невеселий .

Репортаж кореспондентів Суспільного:

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН