Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаївські лікарні передали ЗІЗ та медобладнання для боротьби з коронавірусом

27 травня, за участю заступника голови Миколаївської ОДА Олександра Трайтлі, начальника управління охорони здоров’я Павла Георгієва та міського голови Олександра Сенкевича компанія «PepsiCo» в Україні та благодійний фонд «Благомай» передали понад три тисячі комплектів індивідуального захисту для медичних працівників Миколаєва, а також два багатофункціональні монітори для Миколаївської обласної лікарні та комплекс сучасного дезінфікуючого прально-сушильного обладнання для Миколаївської міської лікарні № 3.

Голова Миколаївської ОДА Олександр Стадник, коментуючи передачу благодійної допомоги, зазначив: «Для позитивної динаміки в боротьбі з коронавірусом вкрай важливо мати і якісні засоби захисту для лікарів, і сучасну медтехніку. Успіх – це здобуток багатьох людей, які так чи інакше впливали, допомагали і підтримували. Вважаю, що у співпраці можна досягти найкращих результатів. Тому я щиро дякую компанії PepsiCo за те, що допомагає Миколаївщині у такі непрості часи та сподіваюся на подальшу продуктивну роботу разом».

Усі закуплені засоби індивідуального захисту стерилізовані і підходять для захисту в амбулаторних, палатних, лабораторних та інших умовах медичних установ. Новий комплекс дезінфікуючого обладнання буде встановлено у Міській лікарні №3, яка є однією з приймаючих лікарень пацієнтів хворих на COVID-19 у місті Миколаєві.

Такий комплекс здійснюватиме повний цикл обробки, дезінфекції та стерилізації всіх медичних виробів з текстилю. Монітори пацієнта встановлять у відділенні реанімації в Обласній лікарні в м. Миколаїв.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН