Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фестиваль “Молода хвиля” у Херсоні відбудеться онлайн

Про це повідомляєтсья на фейсбук сторінці оганізатора фестивалю – Херсонського державного університету:

– Карантин вніс деякі корективи у життя Херсонського державного університету. Та, незважаючи на всі обставини сьогодення, традиційному ювілейному фестивалю мистецтв ХДУ «Молода хвиля» – бути!

За роки свого існування цей захід став своєрідною визитівкою вишу, його з нетерпінням чекає уся дружня родина університету. У 2020 році мав відбутися ювілейний, шістдесятий фестиваль мистецтв! Але доля унеможливила традиційне проведення конкурсу талантів. Наш університет не розгубився і зміг організувати не тільки навчальний процес через мережу Інтернет, а й фестиваль мистецтв#МОЛОДАХВИЛЯ_online. «Не важливо, де зараз наші студенти: далеко чи близько. Та ми з ними завжди на одній хвилі», – наголосив проректор з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергій Кузнецов.

Тож усі охочі мали взяти учать у фестивалі мистецтв надіслали відео з виступом у соціальну мережу Instagram та Facebook. І вже завтра, 28 травня, о 13:00 на YouTube каналі Херсонського державного університету відбудеться відеотрансляція Фестивалю мистецтв#молодахвиля_online. Запрошуємо усіх охочих долучитися та підтримати своїх фаворитів!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН