Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині 202 роботодавця мають позитивні рішення щодо отримання допомоги по частковому безробіттю

На Херсонщині продовжується робота з реалізації програми фінансової підтримки малого та середнього бізнесу на період карантину. Йдеться про надання допомоги по частковому безробіттю власникам малого і середнього бізнесу.

«Протягом місяця обласна служба зайнятості активно працює над реалізацією програми фінансової підтримки малого та середнього бізнесу на період карантину, – зазначив директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов. – На сьогодні з усіх районів області надані відповідні пакети документів на розгляд до обласного центру зайнятості. До речі, 202 роботодавця в області вже мають позитивні рішення щодо фінансової підтримки».

Отже, станом на 22 травня 2020 року в області 306 роботодавців виявили бажання отримати допомогу по частковому безробіттю для покриття витрат на зарплату робітникам, яким був скорочений робочий час. Завдяки цьому майже 4100 працівників, які вимушено не працювали під час карантину, мають отримати відповідну допомогу.

223 роботодавців звернулися до центрів зайнятості в області для отримання виплати допомоги 2849 працівникам. На опрацювання до обласного центру зайнятості передані пакети документів для прийняття відповідних рішень, що дозволять надати таку допомогу майже 2800 працівникам, які працюють у 207 роботодавців.

Закликаємо всіх роботодавців, які зупинили чи скоротили діяльність на період карантину, звертатися до центрів зайнятості. Умови та покрокова інструкція надання допомоги по частковому безробіттю розміщені на офіційному сайті Херсонського обласного центру зайнятості та на сторінці у ФБ.

Херсонський обласний центр зайнятості

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН