Їжа королів – так у всьому світі називають аспарагус, або простіше – спаржу. Європейці люблять її за ніжний смак та велику кількість вітамінів. Тож додають майже до кожної страви.
Спаржу вирощують і в Україні, причому щороку попит – збільшується. Зокрема на Херсонщині. Тут фермер вирощує її вже четвертий рік.
До речі, її сезон у самому розпалі. Тож у соцмережах – просто бум фотографій цієї рослини. Як спаржа почувається на український землі? І чому вона коштує дорожче за м’ясо?
https://www.facebook.com/ranok.inter/videos/592657851604929/
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Схожі публікації:
- Продовжуються ремонтні роботи на автошляху Т-04-03 Мар’янське – Берислав (відео)
- На Херсонщині представили Геоінформаційний портал регіону (відео)
- Військові ЗСУ записали відеозвернення до росіян на Херсонщині (відео)
- На Херсонщині намагаються встановити радянську символіку (відео)
- Біженці з Херсонщини пішки тікають від окупації та обстрілів (відео)