Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Король аспарагуса: херсонський фермер чотири роки вирощує спаржу (фото)

Їжа королів – так у всьому світі називають аспарагус, або простіше – спаржу. Європейці люблять її за ніжний смак та велику кількість вітамінів. Тож додають майже до кожної страви.

Спаржу вирощують і в Україні, причому щороку попит – збільшується. Зокрема на Херсонщині. Тут фермер вирощує її вже четвертий рік.

До речі, її сезон у самому розпалі. Тож у соцмережах – просто бум фотографій цієї рослини. Як спаржа почувається на український землі? І чому вона коштує дорожче за м’ясо?

https://www.facebook.com/ranok.inter/videos/592657851604929/

Ранок з Інтером

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН