Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська податкова влаштувала родинний флешмоб до Дня вишиванки

Вчора спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономної Республіці Крим та м. Севастополі розпочали робочий день у святковому настрої. Гарні, привабливі жінки у національному одязі, мужні чоловіки у вишиванках – на кожному робочому місці у податковій службі панує атмосфера справжнього свята Дня вишиванки.

До цьогорічного всеукраїнського флешмобу, приуроченого українській родині та родоводу, також долучилися податківці відокремлених територіальних управлінь нашої області. Колеги – держслужбовці взяли активну участь у проведенні фотосесії «Податковий парад вишиванок» та надіслали свої фотографії для конкурсного відбору. Найкращі світлини за номінаціями «Податкова родина», «Найкраще сімейне фото» відзначені заохоченнями від первинної профспілкової організації працівників ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Надягнувши вишиванки, податківці Херсонщини продемонстрували єдність зі всією Україною, прагнення до національного самовизначення та збереження своєї споконвічної автентичності. Всі ми українці – нація з багатою історією та глибоким корінням!

https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol/videos/242746326947574/

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН