Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Запорізькій області ремонтують дорогу на Азовське море

На 13-ти кілометрах траси від межі Василівського та Михайлівського районів Запорізької області – до повороту на смт. Степногірськ завершили холодне фрезерування старого покриття. На 11-ти з них уклали перший – вирівнювальний – шар асфальтобетону. Це – половина відрізку дороги, на якій нині здійснюється поточний середній ремонт. Загальна протяжність траси – 26 кілометрів. Роботи стартували 30-го квітня, їх виконує турецька компанія «Онур». Договірна вартість – 737,5 мільйонів гривень.

Завершити цю ділянку планується до 30 липня – це роботи по основному проїзду. А потім будуть виконуватися роботи зі встановлення знаків та нанесення розмітки. – прокоментував стан ремонтних робіт Начальник відділу експлуатації служби автомобільних доріг у Запорізькій області Олег Галич

За проєктом, траса «Запоріжжя – Мелітополь» поділена на чотири ділянки. З 6-го червня планують розпочати ремонтні роботи на трьох інших ділянках. У Мелітопольському та Михайлівському районах працюватиме турецька компанія «АзИл-тин».

А на ділянці від Запоріжжя до повороту на місто Степногірськ – українська підрядна організація «Автомагістраль «Південь». Завершити всі роботи на трасі «Запоріжжя-Мелітополь» планується цьогоріч у жовтні, повідомив начальник відділу служби автомобільних доріг у Запорізькій області Олег Галич.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН