Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новий проєкт стартував у херсонському виші

20 травня, у рамках Днів науки, у Херсонському державному університеті стартував новий проєкт ««Міжнародний науковий пікнік «Платформа успіху»» у форматі PED на платформі ZOOM.🧐

Організаторами виступили відділ з обдарованою молоддю ХДУ (керівниця Юлия Юрина (Yulia Yurina) ) та Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених ХДУ (голова Ivan Hlukhov).

У заході взяли участь успішні люди, які вже досягли певних вершин й ті, хто має бажання реалізувати професійні цілі. Знаковим є те, що серед них були й випускники нашого навчального закладу.

Спікери з різних галузей науки та країн (Польща, Китай, Грузія) поділилися з учасниками проєкту власним досвідом та розповіли як реалізувати ідеї, досягати поставлених цілей та стати успішним.

Серед них були й дослідники з питань міжнародних комунікацій, автори дослідницьких ініціатив з Мілану(Італія) та Нью-Йорку(США), засновник та керівник НГО, «Euro-Atlantik Communications», магістр філософії, блогери, менеджери, юристи, спортсмени та IT-спеціалісти з управління проєктами.

«Платформа успіху» – інтерактивний експеримент університету, який в майбутньому стане традицією щодо популяризації науки, інформаційного обміну між науковцями. А, головне, платформою, де можна руйнувати міфи та ламати стереотипи.

Херсонський державний університет

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН