Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На цілий день залишиться без газопостачання кілька населених пунктів на Херсонщині

28 травня 2020 року з 8.00 до 20.00 години, в зв’язку з ремонтними роботами, Херсонським лінійним виробничим управлінням магістральних газопроводів Філії “Управління магістральних газопроводів “Харківтрансгаз” АТ “Укртрансгаз”, буде припинена подача природного газу в газорозподільну систему мешканцям Кочубеївської ОТГ (Кочубеївка, Заградівка, Пригір’я, Орлове) Високопільського району.

В.Олександрівським міжрайонним управлінням АТ «Херсонгаз» будуть прийняті всі можливі заходи із забезпечення стабільності газопостачання шляхом зниження робочих тисків в мережах населених пунктів. Всіх споживачів природного газу району просять без особливої необхідності, не споживати в цей період природний газ, особливо для потреб опалення, і 28 травня о 8.00 перекрити крани перед газовими приладами. Таким чином вдасться не допустити повної зупинки газопостачання і заповітрювання газових мереж.

Включити в роботу газові прилади споживачі матимуть можливість після 20.00 28 травня 2020 року з дотримання всіх правил безпеки при використанні газу в побуті.

Кочубеївська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН